Xəmir xörəkləri hazırlanarakən əsasən kəpəkli un və qara yulaf unundan istifadə etmək tövsiyə olunur
Azərbaycanın milli mətbəxi dedikdə ağlımıza dünyanın qədim, zəngin və ləzzətli yeməkləri ilə bol olan...
Azərbaycanda startaplar üçün “StartupFest 2019” keçiriləcək
Noyabrın 21-dən 26-dək ölkəmizdə ilk dəfə Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Vətəndaşlara...
Payızda hər gün nar yeməyin 10 faydası
Fəsil dəyişib və yay fəslinin meyvələri artıq öz yerini payız meyvələrinə...
Jurnalistlər Əlincəqaladan yüksək təəssüratla ayrıldılar
Əsrlərin şahidi olan Əlincəqala illər idi ki, necə deyərlər, gözdən uzaq, könüldən iraq qalmışdı....
Dibçək güllərinə qulluq qaydası
Ev şəraitində bəslənilən dibçək güllərə qulluq səbir və zəhmət tələb edir. Dibçək güllərini...
Uşaqlara “toxunmayın”
Fiziki zorakılığın səbəb olduğu psixolojik travmanın fiziki yaralar qədər tez...
Tarixi kəndin bu günü
Köksündə əsrlərin tarixini qoruyan, min illərin yaşam tərzindən soraq verən Kültəpə kəndi Babək...
Qadın təbiətli payızım...
Yenə qədəmlərin dəyir ürəyimə, nəfəsin toxunur tellərimə. Qəlbimi titrədir...
Mantu sınağı aparılıb
Sədərək rayonunda I-XI sinif şagirdləri arasında kütləvi tuberkulin diaqnostikası – mantu sınağına start...
Naxçıvan mətbəxi - Heyva mürəbbəsi
Milli mədəniyyətimizin daşıyıcılarından biri olan Naxçıvan mətbəxi bir-birindən ləziz təamlarla...